Viikon viimeisen arkipäivän kuulumiset :)

Tänään kävin varaamassa itselleni silmälasikehykset. Maanantaina sitten optikkoaika. Sitten näytänkin uskottavalta taloushallinnon Merkonomilta, kunhan valmistuisin... ...

Tänään oli taas saunavuoro. Musta perjantai-ilta on mitä parhain saunomisajankohta, koska itselle se merkitsee , arjesta puhdistautumista ja siirtymistä rennosti vapaapäiviin. Saunavuoron päätän kasvojen ja vartalon kuorintaan sekä kasvonaamioon. Ja lopuksi hyvä kosteutus. Käytän seuraavia tuotteita:

- Mango Body Scrub, The Body Shop (Ei valitettavaa: Hyvän kokoinen purkki ja toimiva tuote ihanalla tuoksulla)
- Lumene Natural Code -kasvojen kuorinta (Seuraavaksi tarkoitus kokeilla toista merkkiä)
- Chocolate & Strawberry Facial Clay Mask, Freeman ( <3 )
ja tätä vartalon kosteutukseen:
- Aloe Propolis Creme, Forever (Parhain käyttämäni vartalovoide koskaan, pitää ihon usean päivän juuri hoidetun ja kosteutetun oloisena. Tämän tuubin olen saanut, mutta hinnasta huolimatta tulen todennäköisesti tätä ostamaan ja käyttämään jatkossakin).
sekä kasvojen kosteutukseen yötä vasten tällä hetkellä:
- Grape /Antioxidant Night Cream, Oriflame (Kasvojen hoitoon ja kosteutukseen etsin tällä hetkellä minulle sopivinta tuotetta)
- Hellävarainen Silmänympärysvoide /Valkoinen Tee, Herbina (Käyttänyt tätä merkkiä 8 vuotta)

Talouden ja jaksamisen parantuessa tarkoitus siirtyä eläinkokeettomiin sekä mahdollisimman luonnollisiin tuotteisiin (mahdollisimman vähän keinotekoisia kemikaaleja).

Vinkkejä ja kokemuksia mielelläni kuulisin, kuinka muut suojaa hiuksensa saunan lämmössä ja onko iholle hyväksi kuoria se saunan jälkeen.

Rentouttavaa viikonloppua!,

~ Della